NLP Trainersopleiding

Deze opleiding tot (NLP) Trainer en tot Spreker in het Openbaar is een intensieve zesdaagse training, geheel in lijn met de NLP-opleidingen die Cherub geeft in samenwerking met Vrije Oogst. Deze training leidt op tot Algemeen Trainer of – indien je in het bezit bent van een NLP-masterpractitioner diploma – tot NLP Trainer.

In de opleiding ingebouwd is er voor de NLP Masterpractitioners ruimschoots de gelegenheid om NLP-kennis op te frissen, alvorens het over de bühne te brengen in korte presentaties (geen paniek! Dat presenteren mag je eerst met zoveel mogelijk fouten en vergissingen leren…). Zij worden met deze opleiding NLP-Trainer.

De training is bedoeld voor iedereen die er belang aan hecht zichzelf ‘congruent’ en vol zelfvertrouwen neer te zetten. Of beter: zichzelf zo te vóelen. Dat geldt in je persoonlijk leven, net zozeer als in je baan. Of je nu leerkracht bent, directeur, bank-medewerker of politie-agent, deze opleiding geeft je een voorsprong op ieder ander als het gaat om je mening, je presentatie of simpelweg je punt over het voetlicht te brengen.

Brochure button - Cherub