Doelgroep

Doelgroep

doelgroep nlp opleidingen cherubNLP is boeiend voor iedereen en kan zowel in de professionele als de persoonlijke sfeer gebruikt worden. Als manager, adviseur en consultant kunt u NLP goed benutten voor effectieve coaching/aansturing. Denk maar eens aan zaken als leiderschap, stress en conflicthantering, motivatie en zelfmanagement.

Ook voor verkopers zijn goede contactuele en communicatieve vaardigheden onmisbaar. Een succesvol contact met de klant hangt voornamelijk af van uw vermogen de ‘klik’ tussen u en de klant tot stand te brengen. In onderwijssituaties kunt u NLP gebruiken ten behoeve van het verbeteren van de leerprestaties van leerlingen/studenten. Ook kunt u er uw presentatievaardigheden mee vergroten en is NLP een effectief instrument in het kader van succesvolle leerlingbegeleiding.

Natuurlijk kent NLP ook verschillende toepassingen in de gezondheidszorg. Als u zich als arts of verpleegkundige verdiept in de belevingswereld van uw patiënten zult u veel sneller een vertrouwensrelatie opbouwen. Als therapeut of hulpverlener kunt u NLP gebruiken als krachtige aanvulling op uw eigen behandelwijze. Verder kunt u NLP toepassen in het verbeteren van sportprestaties en het stimuleren van de creativiteit, bijvoorbeeld in de kunst of de muziek. Nog meer toepassingen: binnen vergadersituaties en werkoverleg, in relaties of in het kader van uw persoonlijke groei en persoonlijk welbevinden.